Gemeentehuis Geldrop-Mierlo

The town hall of Geldrop-Mierlo will be expanded with a multifunctional meeting centre and the office wings will receive an interior renovation. The reason for the renovation is an increase in the need for space due to the decentralization of government tasks and the absence of a council chamber and good meeting facilities. After the renovation, the town hall provides space for 160 workplaces in the office wings. The new meeting centre is 750 m2 and has a further 50 flexible workplaces.  It’s possible to have a council meetings with 120 public visitors.

Design
2017
Client
Gemeente Geldrop-Mierlo
Team
Mathijssen, Kentie, vBoxmeer, Meeusen, Obrusnikova, Rajewska
Advisors
Wouters, Dynatherm, W-E, BuroBas, Lichtmeesters, van Alphen
Builder
Moeskops bouwbedrijf,  construction 2018/19